De Pleinseboys hebben ongeveer 35 leden waarvan er plus minus 20 regelmatig komen trainen. Een gezellig groepje sporters met een leeftijd dat variert van 35 tot 70 (leeftijd is onbelangrijk). Wij trainen iedere zondag morgen van 10:30 uur tot plus minus 12:15 uur. Wat heel belangrijk is dat ieder traint op zijn eigen niveau (er komen ook maar heel weinig blessures voor) en dat je geheel vrij bent in hoe vaak je komt trainen. Ons sport complex ligt op een hele mooie locatie in een bosrijke omgeving tussen Sint Michielsgestel en Den Bosch. We hebben daar kleedruimte tot onze beschikking waar we ons kunnen omkleden en na afloop gezellig een pilsje kunnen drinken.
De Pleinseboys hebben 2 vaste trainers die de trainingen heel goed opbouwen en met ieder zijn eigen oefeningen wat elke keer weer een verrassing is. Het eerste deel bestaat uit loop, rek, baloefeningen en het tweede deel uit een partijtje voetbal op kleine goaltjes (er zijn er ook die een rondje door het bos gaan lopen). Er wordt ook een ranglijst bijgehouden maar dat maar een beetje voor de lol en voor je eigen informatie.
Als je denkt dat dit iets voor je is dan kun je een mailtje naar onze  redactie Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.  sturen of je komt zondags s’morgens met je sportkleren naar ons sportveld aan de Wolfsdreef en train je een paar keer mee (zonder enige verplichting). Als na een paar weken denkt ja hier wil ik mee doorgaan dan geef je dat even door aan een van onze bestuursleden en wordt je in de eerst volgende jaarvergadering voorgedragen als lid. De contributie is 50 euro voor een heel jaar gezellig trainen. In de grote vakantie liggen we 4 weken stil maar daar staat tegen over dat er tijdens de zomer maanden 1 avond in de week wordt gevoetbald (waar ook niet leden aan mee kunnen doen).
Soms wordt ons veld gebruikt door andere clubs of groepen om ervoor te zorgen dat dat goed loopt en er geen twee groepen tegelijk staan op het veld heeft onze penningmeeester hier de planning en het overzicht en de financiën dus elke vraag voor veldgebruik graag via hem !!  chielse@xs4all.nl Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. Tip: kijk ook eens naar de historiepagina dat geeft je nog meer informatie over de club.